onsdag 15. oktober 2008

Til alle mine hobby og bloggvenner

Det har vært stille fra min front de siste månedene og kanskje litt skuffende for alle dere som er innom jevnlig med at det ikke er noen nye oppdateringer hos meg. Forsøker å være kreativ i ledige stunder men det produseres hovedsaklig ufoer. Forhåpentligvis er jeg snart i bloggmodus med bilder av litt håndarbeide igjen.
Setter stor pris på om dere legger igjen et lite spor etter dere og takker for all oppmerksomheten som gis meg via bloggen min og gir dere alle sammen en bukett med røde roser for det.
Mange hilsner Lille Rosin

9 kommentarer:

 1. Er innom og titter av og til. Gleder meg til du får håndarbeidslysten tilbake og det dukker opp nye og spennende ting her.....

  SvarSlett
 2. Hei!

  Så du var innom meg her om dagen. Navnelappene mine er supre- anbefaler virkelig det firmaet. Og jeg bad om 70-talls, og det hadde de jammen (selvfølgelig, de eksisterte jo dengang). Noe av det morsomme er at de også sender vareprøver på tidligere lapper de har laget. Det blir man litt inspirert av!

  Har lest litt i bloggene dine i dag- håper du kommer i gang igjen snart, du er en verdifull dame å ha i håndarbeids-nettverket sitt :) Klem!

  SvarSlett
 3. Hei ! Jeg synes du lager så mye fint!
  Gleder meg til du får laget oppskrift for salg på de hekla gryteklutene Muffins og Kjøkkengarn, de er jo bare rålekre! klem - Tone M på Hobbyboden.

  SvarSlett
 4. Hei, lenge siden jeg har hørt og sett noe fra deg... herlig og se det er fart hos deg... gleder meg til du blogger ufoer.. jeg...
  Jeg ringer deg ....
  Her er det mye møter så det har ikke vært så mye tid på blogg runde, men det har vært stille her lenge , så i dag tok jeg meg en titt, og det beviser at det er lenge siden at jeg har vært her,,, kommer oftere når du nå er i farta igjen...Ha en fin "vinter" Klem Ruth....

  SvarSlett
 5. Innom en tur og kikker litt her! Håper du har det bra, og at du snart er i bloggmodus igjen! Du er stadig i tankene mine...

  SvarSlett
 6. heisann =) Jeg er innom her rett som det er for å se etter oppdateringer og gleder meg til de kommer :) Ta vare på deg selv i mellomtiden ;)

  SvarSlett
 7. Jeg må si jeg beundrer dine håndarbeider. Du er utrolig flink!

  SvarSlett
 8. Ønsker deg en riktig fin adventstid. Kjekt å se navnet ditt på boden igjen. Klem Rita R

  SvarSlett