lørdag 21. februar 2009

Destash konkurransen - Prosjekt nr. 2
Her er resultatet av garnet for dette prosjektet. En baggy lue strikket i Colorado fra Viking på pinner nr. 5. Her strikket jeg til alle 3 nöstene var brukt opp og kun en liten tråd til å feste igjen med. Fargen virker mer grå på ferdig bildene, men det har vel noe med at jeg tok bilde på samme plassen, men med mange timers mellomrom.
Her stoppet vekten på 148 gram. Så dette hjelper litt på kvoten min.
Den var på 452 gram - luen 148 = 304 gram igjen å strikke.

5 kommentarer:

 1. Spennede konnkurranse dere har!1 Har lest tråder om den på Hobbyboden! Nå har jeg strikket to luer Lokk alike lineluer . en er dokumert i bloggen.
  ellen

  SvarSlett
 2. Hei
  Takk for hilsen i bloggen min. Her hos deg var det mye fint! Likte luene med skjerm veldig godt :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Denne luen er kjempe fin!
  Den vil jeg gjerne prøve å strikke:))

  SvarSlett
 4. denne lua va knall fin..
  kjempe spennanes konkuranse du e med i,skal den vare lenge......

  SvarSlett
 5. Skal prøve meg på denne lua jeg også.Jeg er ikke så god til og lese oppskrifter ,men jeg skal prøve. Ser ut som du har en spennende blogg.Du er vellkommen inn til meg også om du har lyst.
  Ser du er Norsk men bor i SverigeJeg jobbet en del i Sverige når jeg var ungJeg jobbet i Stockholm og litt utenfor også. Det var en spennende tid.Jeg har en kusine der nede så jeg er i Stockholm flere ganger i året.Jeg får se om jeg kan få meg noen timer med søvn.Jeg har fått meg et magesår så jeg finner ingen god stilling,jeg sitter i en stol,det er ikke så lett.Håper det retter på seg snatr.Du får ha en god dag,Klem fra meg.................................................................................................................................................................................................................

  SvarSlett