søndag 12. april 2009

Quiltekurs på nettet.

Dette er en tanke som har svirret i hodet på meg. Jeg har nå påskenötten 2009 ute blant noen få nettvenner på en litt annerledes måte og da slo dette ned i meg.
Ettersom jeg lager mine egne mönster 100 % selv så er jo ikke dette noe problem med tillatelser o.l.
Slik det foregår nå, er at jeg har opprettet en egen blogg hvor bare disse damene har tilgang. De logger seg selv på og henter dagens oppgaver. I tillegg har jeg det som med påskenötten ifjor at jeg legger ut detaljerte bilder og fremgangsmåter.
På denne måten kan du gå på kurs og sy sammen med noen hjemme i din egen stue. Du trenger ikke skaffe barnevakt på kursdagene - som forövrig passer veldig dårlig plutselig med alt annet. Du kan også sy når du vil på dagen og trenger ikke gå utenfor dören. Du vil også få et tilgang et vist tidsrom, slik at du har lengre tid enn på normale kurs som kanskje går over 3 dager.

Detaljer som hjelp "nå står jeg fast" spörsmål og slikt har jeg også tenkt ut med at jeg er tilgjengelig på spesielle tidspunkt og via mail.
Legg gjerne igjen en kommentar dere som er innom på dette innlegget med synspunkter dere har.

9 kommentarer:

 1. Vet du hva - selv om jeg ikke er noen mulig deltaker, så synes jeg det var en glimrende ide !!!! Men jeg synes også det skal koste litt. Det finnes flere nettkurs rundt omkring som koster litt å få tilgang til.

  SvarSlett
 2. Kjempeide. Ikke mye kurstilbud her så da er jo nettet ett kjempe alternativ. Enig i at det kan koste litt også. Blir gjerne med jeg!

  SvarSlett
 3. En hel super idet. vis det ferdige produktet og la folk få melde seg på hvis de ønsker å lære å sy det.
  :-)

  SvarSlett
 4. Heisann, hoppsann, hvordan går det med årets påskenøtt? Er spent på hvordan dette ender, jeg, selv om jeg ikke syr selv.

  SvarSlett
 5. Hei,

  du er en klok,morsom og superflink-flittig dame, Lille Rosin. Det må jeg si altså, jeg er helt imponert, jeg.

  Klem:)

  SvarSlett
 6. Dette er en kjempeidé! Er skikkelig nybegynner i søm, så det spørs om jeg ikke ville holdt mailboksen din varm, men det høres artig ut!

  SvarSlett
 7. Har lyst å lære meg quilting, så da lurte jeg på hvordan det har gått med planene dine om et kurs på nett.

  SvarSlett