søndag 20. september 2009

En Stor hippie lue med masse farger.

Hei!Du var utrolig flink til å strikke!porsonlig er jeg veldig dårlig til å strikke så jeg pleier å få mor til å lage tingene for meg...jeg bare lurte på om du kunne være så snill å fortelle hvordan man lager en sånn STOR hippie lue med masse farger viss du skjønner hva jeg mener, syns de er råttøffe :)
søndag, september 20, 2009


Slike kommentarer som dette er veldig artig å få. Som oftest så er vi som surfer rundt på håndarbeidsblogger ofte på jakt etter inspirasjon eller noe nytt som vi har lyst til å sette på strikkepinnene eller under nålen på symaskinen.

Det som er veldig synd er at kommentarene ofte er ifra anonyme så det er helt umulig å kunne svare på slike spörsmål direkte til vedkommende.

Men dersom du som skrev innlegg er innom igjen. Gi meg noen flere hint på hvordan en stor hippie lue med masse farger er, så kanskje jeg kan hjelpe deg.

2 kommentarer:

 1. Hei igjen, stakk innom på nytt jeg :)
  søkte litt rundt for å finne noen blider og fant noe jeg likte :)

  her er linken til nettsiden: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=28318821

  SvarSlett
 2. Så artig det må være å få slike tilbakemeldinger! :) Det er ihvertfall helt tydelig at det du lager faller i smak ute i den store verden!!! Ikke noe rart, - du lager så mye fint! De hattene dine er bare rålekre :)
  En liten hilsen fra meg på Bloggbesøksrunde!
  Ha en flott dag! Mammamiiaklem!

  SvarSlett