søndag 25. april 2010

Toalettmapper


Jeg har sydd mer en bare vesken i helgen. Disse to sminkepungene ble også født. AnnaKa har jo et mønster som heter " Annas sminkepung " som har denne fasongen. Jeg liker denne veldig godt da den er enkel å sy og resultatet blir på en måte vellykket uansett. Jeg har sidelappene helt opp til kanten mens originalen har disse og glidlåsen nærmere midten. Den første har fått en blomsterapplikasjon som jeg bare klippet på frihånd og satte i en knapp. Sminkepungen nedenfor har gått litt over tiden, da kanskje stoffet med liljene gir mer påskefølelse. Denne har bare fått et glasshjerte og noen perler som matcher i glidelåsen til pynt.

5 kommentarer:

 1. Så fine toalettmapper/sminkepunger du har laget i friske stoffer. De blir så ekstra forseggjorte med litt ekstra applikasjon og/eller pynt på:)

  Vesken din ble jo kjempefin, dessverre har jeg ikke rukket å sy den.

  SvarSlett
 2. Åhhh, så flotte disse ble. Jeg har sydd samme mønster i helgen og her kan man jo variere til krampa kommer og tar deg...hehe. Også er den romslig.
  Så utrolig flink du er med farger. Vesken ble superlekker:-))Den har jeg sydd tre stykker av og dene siste laget jeg større(5,5inch)litt romsligere kan man si :-)
  Ha en kreativ og hyggelig mandagskveld.
  Klemz fra Sissel

  SvarSlett
 3. Disse var fine. :) Ville du ikke blogge Påskekalenderen? Håper du likte den iallefall.. Vil sy mer jeg også.

  SvarSlett
 4. Så flink du er til å sy... Og de røde sokkene dine var bare helt knalltøffe!

  SvarSlett
 5. Åååååh, dåne!!! Så flink du er til å sy, jeg kan ikke plukke ut hva jeg liker best engang, for alt er like fint.

  SvarSlett