mandag 28. februar 2011

Lille Rosins hobbykalender 2011 for Mars: Dyr

Nå går det på hell med vinteren og snart må vi tenke på lettere håndarbeide. Men mars kan bli barsk den og vi har påsken foran oss igjen også, så oppgavene denne måneden også er beregnet for at kulden fortsatt kan slå til mot oss.

Temaet nå er dyr. Jeg så denne luen for ikke lenge siden og falt litt for mønsteret. Ingemar Stenmarks lue heter den og den kan strikkes enten med bamser eller med hjort
Her er linken til Ingemar Stenmarks seierslue

Så vet jeg at Birgitta og jeg har hatt samme planer når det gjelder pulsvanter og det er disse med små ugleunger på.

Denne linken åpnes selv om du ikke er på Ravelry ( iallefall åpnet den seg for meg når jeg ikke var pålogget) Skroll et par bilder ned på siden så finner du " Owlings"

Jeg har også funnet disse vottene med ugler på nettet som jeg syntes har en veldig morsom tommel.

Eller hvorfor ikke strikke deg en foxy revestola? Mønster på dette finner du her.

Både pulsvarmerene, vottene og revestolaen er engelske oppskrifter. Men jeg råder dere alle, knekk koden med engelske mønster og en helt ny verden åpner seg. Det finnes et utall med oversettelses-lister med betydningene fra norsk til englesk i nettverden.

Så en søm oppgave. Her har jeg funnet en tutorial på mug rugs fra en av Hobbybodens medlemer. Denne finnes her. Ettersom tema denne måneden er dyr så finner dere flere gratis applikasjonsmønster her.

Da håper jeg håndarbeidslysten er med dere denne måneden også.

3 kommentarer:

  1. Jøss her var det messe gode tips;-) Likte vottene godt.

    SvarSlett
  2. Takk for nye utfordringer. Det blir mug rug med dyr denne måneden :)

    SvarSlett
  3. Hei, jeg ville bare fortelle deg at jeg har sydd en løper etter inspirasjon fra en av dine løpere. Takk for inspirasjonen.

    SvarSlett