lørdag 5. juli 2008

To utgaver av vesken "Mimmi"

Det er jo blitt så populært å sy vesker - og plutselig så gjør alle det. Jeg intet unntak, og min veske trengte virkelig å bli avløst av en annen. Ettersom jeg trives best i dongri ville jeg ha en veske som passet godt til dette samtidig som den kunne brukes sammen med annet. Blonder er jo også hett for tiden og jeg syntes disse "heklede" bomullsblondene er fine. Jeg ville også ha en lomme på utsiden og denne gangen ville jeg ha veske med hanker og ikke skulderrem. Men lange nok til å ha på skulderen.


Innvendig er det lomme med glidelås, foret er vattert og quiltet. Vesken lukkes med glidelås som jeg har sydd inn under stoff fra veskens utside slik at denne syntes minst mulig.

7 kommentarer:

 1. Så mye fint du har på bloggen din. Stitcheriet på vesken var veldig kreativt og flott.

  Yvonne
  www.fjellvang.no/quilt

  SvarSlett
 2. Hei lenge siden sist herlig og ta en titt innom deg det gjør jeg jo ofte da... men nå har du virkelig fått jobbet... disse veskene var herlig... godt og se det løsner igjen... He en fin sommer i "varmen" hvis den kommer ...Ringer deg en dag har detsverre ikke fått sendt lappen men de er i konvolutter og frimerke på plass. skal sende så fort jeg kommer over grensen...

  SvarSlett
 3. Så flotte de var. Önsker meg en slik selv. Med hilsen fra asterix.

  SvarSlett
 4. Nydelige vesker, romslige og praktisk med lomme.
  ha en fin uke.

  SvarSlett
 5. så søte vesker! Også med lomme inni med glidelås *dåner*, er det vanskelig da tro ? Synes det er kjekt med 2 hanker på vesken jeg også :)

  SvarSlett