onsdag 13. oktober 2010

Årsaken til dårlig blogging hos meg de siste månedene

Etter 7,5 år som helt singel har jeg møtt en mann. Selvsagt har jeg ikke sluttet med håndarbeide, men det har gått utover bloggingen min. Og det har blitt 4 par herresokker str. 48 som ikke er foreviget med kamera.
Både en fordel og en ulempe er at det er 3 timers reisevei mellom oss. Så hver helg så finnes jeg og bilen på denne ferjen.

Etter endt tur så ender jeg opp i dette paradiset.

Morgenkaffen og røyken min ( han er ikke røyker så jeg holder meg utendørs med uvanen min ) inntar jeg på egen brygge. Deilig å høre bølgeskvulp, dingle med bena fra bryggekanten og se på det yrende livet nede i vannet.


Og så oppdaget jeg at øya rett ovenfor brygga er i mediafokus for tiden. *ler*

11 kommentarer:

 1. Så koselige bilder.
  Må jo være lykken å bo på et slikt sted.

  SvarSlett
 2. Gratulerer! :-)
  Veldig hyggelig! Ser ut til å være et vakkert sted.

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Veldig hyggelig :-)

  SvarSlett
 4. Hei
  Så kjekt for deg at du har truffet en mann du trives sammen med. Jeg møtte kjærligheten i mitt liv da jeg var 36 - nå er jeg 44 og vi har vært gift i snart fire år. Lykke til med kjærligheten. Klem fra meg

  SvarSlett
 5. SÅ hyggelig det var da....Ser veldig godt hvor du holder til i helgene...Ikke mange meterne unna så bor mamma og pappaen min:O)

  SvarSlett
 6. Til lykke med mann :) Satser på at han er like koselig som stedet - det så herlig ut.

  SvarSlett
 7. Det var jo en koselig grunn til at du ikke har blogget på en stund da. Flott sted du pendler til. Så bra når man finner den rette selv om det kan ta tid.

  SvarSlett
 8. Så koselig å høre.
  Ha ei riktig fin helg

  SvarSlett
 9. Ååå det var koselig at du har funnet en mann å vie litt mere av livet med:) Og det er jo drømmested å komme til også,,helt nydelig plass.

  SvarSlett
 10. Så hyggelig for deg Lille Rosin, du sitter vel på fergen nå da til dette idylliske stedet. Kos deg masse, og god helg

  SvarSlett
 11. Så koselig! :)
  Har savnet nye innlegg i bloggen, men det er jo helt og fullt forståelig! ;)

  SvarSlett