mandag 10. oktober 2011

Norsk Sokkedille - Runde 2

Og plutselig var det fredag igjen og nytt mönster.  Denne gangen var det Kates flettesokker som var utfordringen.  Mine favorittpinner nr. 3,5.  Fikk skrevet ut mönsteret og funnet frem garn og pinner för jeg satte kursen mot Vestfold.  På ferjen over Moss - Horten fikk jeg lagt opp og strikket noen runder.  Vel fremme i Husvik, fikk jeg satt meg til og strikket.  Logget på og hva ser jeg, jo damene er allerede ferdig med en sokk. 
Fredag er ikke min store dag etter en uke med en del overtid og stress så jeg orket ikke å strikke mer en frem til jeg skulle begynne med hellappen.
Lördag morgen logger jeg meg på Ravelry og der er det damer som allerede har strikket ferdig.

Kaffen satte seg i halsen på meg og panikken raste litt om det var mulig om komme med til runde 3.  En forståelsesfull kjäreste lot meg sitte og strikke i pysjen til langt ut over dagen.  Og på kvelden kom jeg i mål med mitt ferdige sokkepar.

Og ikke til å tro, jeg klarte det også denne gangen, kom inn med bra margin blant de 40 som var kravet denne gang.

Men nå gjenstår det og se.  Neste mönster kommer igjen på fredag og det er da halvering til 20 damer.  Her faller jeg nok ut.  Men heldige oss som gikk til runde 2 får alle mönstrene og forhåpentligvis så skal jeg strikke alle disse sokkeparene ferdig også, selv om jeg nok faller ut av konkurransen og blir heiende på sidelinjen.

Disse sokkene er også strikket med et utgått garn, desverre, for det er godt og strikke av.  Gjestal sitt Rede.

3 kommentarer: