onsdag 13. mai 2009

Manglende sikkerhetsnett på symaskinen.

Blogg-oppdateringene i dag handler om fingre. I innlegget nedenfor kan du lese om 7 åringens fingerulykke og her er min. Frihåndsquiltingen med stoppefoten igår endte slik. Hvordan jeg har fått det til er fortsatt et mysterie.
Men jeg putlet i vei iganske höy hastighet på maskinen. Det endte med at jeg sydde nålen tvers igjennom fingeren ved neglbåndet. Nålen knakk helt överst og så mesteparten av den stod som et sverd igjennom fingeren min. Det var nål både på fremsiden av fingeren og på baksiden. Og heldig var jeg ettersom jeg nå har okkupert spisestuen hos mine foreldre som syrom. Kald som krokanis gikk jeg til min far og sa jeg hadde sydd meg i fingeren.
Han hadde vel ikke forventet synet med en nål som stod tvers igjennom fingeren. Så da var det å hente en tang i verktöykassen for å få dratt den ut.

Fingerhjertet banket godt igår men jeg har idag forsatt med frihåndsquiltingen. Jeg må ärlig innrömme at quiltingen ble penere igår.......

17 kommentarer:

 1. Hjelpe meg, det ser skikkelig vondt ut. Håper du slipper noe "tull" i såret.

  SvarSlett
 2. Å det der er så grusomt vondt. Har gjordt det selv en gang, så jeg føler smerten din helt hit.
  Arbeidsulykker er meget vanlig vist.HI HI
  God bedring, og stor trøsteklem fra iris.

  SvarSlett
 3. Uff da, det hørtes ikke godt ut. Håper det blir raskt bra igjen.

  SvarSlett
 4. Uff, dette ser ikke godt ut, grøsser når jeg leser om fingern din. Nei, du får nok sette maskinen på et lavere gir og ta det med ro.
  God bedring og håper den snart er god igjen.

  SvarSlett
 5. Au au au! Grøsser helt ut i fingertuppene! Stakkars deg! *blåse på*

  SvarSlett
 6. *grøss* *dobbeltgrøss*

  SvarSlett
 7. Vondt - skikkelig vondt - har gjort det selv... God bedring både med din finger og lillingen som ble bitt av rotta!

  SvarSlett
 8. Au-au-au... det så ikke godt ut!

  God bedring, og håper at fingeren snart er god som ny :-)

  Ha en flott 17 mai helg!

  SvarSlett
 9. Åfyttigrisen!!! Jeg får kilinger på ryggen av det synet der jeg asså!! Du redde sømmen fra alt blodet eller *ironisk*. Hehe!
  Innom med ønske om en god 17.mai helg!!!

  SvarSlett
 10. Uff, så kjedelig å sy seg i fingeren. Det må ha gjort skikkelig vondt. God bedring til deg.Ønsker deg en trivelig 17. mai, og god helg!

  SvarSlett
 11. Uff dette så absolutt ikke godt ut! Kanskje lurt å sette ned farten litt:-)God bedring og kos deg på 17. mai!

  SvarSlett
 12. Nei nei nei!!
  Ser fælt ut.
  Håper at det går bra med fingeren din!!!

  SvarSlett
 13. Å huff, det hørtes vondt ut! Ja, det hadde ikke vært meg som hadde vært kald som is- jeg hadde besvimt tvert!!! Og blitt livredd symaskina etterpå... Så jeg bøyer meg i støvet for din tapperhet! God bedring og hold fingrene unna nålen heretter... Det er nok første gang jeg er her på besøk, så nå skal jeg ta meg en liten runde for å se hva annet du syr (enn finger`n...)

  SvarSlett
 14. Uff da,,dette så ikke noe godt ut i det hele tatt.Håper det går bra med fingeren din og at du ikke har så mye bank og murring.God bedring og en trøsteklem fra meg.-)))

  SvarSlett
 15. Uff.... til dette er det bare EN ting å si : AAAAAUUUUUUU!!!

  God bedring, -og ha en flott dag ellers :)

  SvarSlett
 16. Det ser mer en vondt ut. Pass veldig godt på såret. Snakker av erfaring. Gikk stafelikokk betennelse i mitt sår. Men lykke til.

  SvarSlett
 17. Ikke noe godt det der nei. Har faktisk gjort det selv en gang. Får krysse fingrene for at det ikke blir noe betennelse eller noe sånt der. God bedring!!

  SvarSlett