mandag 22. juni 2009

Verdens störste garnöste - kan det vel neppe kalles.

De gangene jeg beveger meg et godt stykke unna hjemplassen - er det et must å gå innom garnforretninger. Sist jeg var i Karlstad kjöpte jeg meg to nöster av Järbo raggi da jeg syntes det lilla og rosa var så fint. Dette er et sokkegarn men for tykt for meg så det er innkjöpt til lue med skjem. Noen dager senere var jeg i Norge og da fikk jeg dette bittelille nöste i det samme garnet.
Det er nå så sött og mavebeltet har akkuratt de samme opplysningene som de store nöstene. Til og med farge og innfargingsnummeret.

5 kommentarer:

 1. He he , det var jo ganske så pussig da...Gleder meg til å se resultatet av både lite og stort nøste..ha en flott St.Hans.

  SvarSlett
 2. Heisann og takk for koseleg besøk! Så kjekt at du la att eit lite spor slik at eg kunne finna bloggen din, for her var det masse flott og inspirerande!! Mange ting som var fristande å prøva,men eg kan ikkje quilta og er misunneleg på alle som kan! Likte veeeeldig godt den mappa som kan henga på sofalenet eller ein stol, og så fall eg totalt for muffinsgrytelappane!
  Ein blir jo så inspirert av alle bloggarane og alt det fine som finns rundt om..
  Ha ein fin St.Hanskveld :0)

  SvarSlett
 3. Mininøstet var kjempesøtt!

  SvarSlett
 4. ååå så søtt det lille nøstet var.
  jeg elsker miniatyrer


  Bente

  SvarSlett