søndag 28. juni 2009

Nytt mönster fra meg - Bikini-overdel i to farger


Nå er jeg stolt - ikke for at jeg har heklet en bikinioverdel og laget mönsteret. Men jeg har klart å lage mönsteret i pdf fil - og kan legge det ut til salg.
Bikinioverdelen har knappefeste i nakken og bak på ryggen som kan justeres. Rundt binikiskålene er det paljetter.
Mönsteret består av 3 sider og koster kr. 20,-. Jeg sender deg mönsteret på email. Send meg en mail dersom du önsker å kjöpe mönsteret. Jeg har ingen paypal eller lignende, så du må få kontonummeret mitt på mail. Til de jeg kjenner og medlemmer av hobbyforum jeg er tilknyttet sender jeg med engang. Jeg er helt sikker på at dere overförer disse pengene til meg og trenger ikke vente med bekreftelse på dette. Men desverre for ukjente gjör jeg ikke dette.

8 kommentarer:

 1. Så flott bikinitop! Satt jo helt perfekt :)

  SvarSlett
 2. Supert! Synes du er kjempeflink.
  Det er helt topp å få slikt til. Jeg har lyst å lære meg nye ting med pc hele tiden, men det tar tid.
  Bikinitoppen var også flott. Skulle jeg heklet bikinitopp ville jeg bestilt hos deg på flekken. Gratulerer, håper du får et bra salg :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med å lage mønster for salg!
  Da er nok ikke paypal-kontoen langt unna, tenker jeg :-)

  Flott skrin du har fått deg også!

  SvarSlett
 4. Den er meget meget flot. Desværre går jeg ikke med bikini ellers ville jeg gerne ha købt mønsteret.

  SvarSlett
 5. den overdelen likte jeg kjempegodt =) Har holdt på med håndarbeid i noen år nå men egne mønstre har jeg enda ikke klart å rote til !

  SvarSlett
 6. Så fin den er - og godt den sitter! Kudos til deg. Jeg har allerede to på gang, men skal ha denne i minnet om jeg ikke blir fornøyd

  Ha en god sommer!

  SvarSlett
 7. Bikinitoppen er kjempelekker! Så bra at du har fått laget det til pdf fil.Skrinet som din far har snekret, er jo så flott. :)

  SvarSlett