søndag 8. november 2009

Look alike lua er tilbake i bloggen min igjen.

Jeg har vært litt "grinete" for at dette mønsteret er skrevet ut tusenvis av ganger og at det i begynnelsen var mange hyggelige kommentarer. Nå er folk bare innom bloggen min og skriver ut liksom. Thats it. Men jeg skal ikke dra alle over en kam. Men det blir for mange mailer og sende, det ser jeg allerede nå bare noen timer etter jeg tok det vekk.
Så her kommer det tilbake igjen *s*

15 kommentarer:

 1. Nå har jeg satt lenge og bladd meg igjennom bloggen din!! Du har en superflott blogg og du lager helt utrolig mange flotte ting - spesielt liker jeg alle luene dine:-)Du er så flink!! Skjønner godt at du blir gretten når du ikke får tilbakemeldinger av de som skriver ut mønstrene dine. Jeg håper å få tid til å prøve meg på look alike luen snart:-) Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 2. haaper det blir litt mere saann som du oensker fremover. Jeg skal si ifra naar jeg faar strikka den lue di:))

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har vært her og "tatt" mønsteret til den fine kluten din!
  Skal strikke den snart, tror jeg! Tusen takk:)

  SvarSlett
 4. Hei..
  Har lastet ned look alike luen og er begynt å strikke den. Den er morsom å strikke så jeg er på andre nøstet allerede.
  Takk igjen :)

  SvarSlett
 5. Hei Lille Rosin! Håper alt er bra med deg. Jeg har også tenkt å strikke denne lua, men da skal jeg gi deg beskjed. Du er fortsatt velkommen på besök. Med hilsen fra Asterix.

  SvarSlett
 6. Heisann
  Jeg synes det er helt greit at du gir beskjed om at du ønsker tilbakemelding når man bruker mønstrene dine. Skulle bare mangle om man ikke kunne få såpass. Ønsker deg en fin uke. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 7. Heisann.
  Takk for at du deler oppskrift på lappeteknikk. jeg liker å sy. Men har aldri sydd lappeteknikk på min gamle Bernina fra 1972.
  Men dette var så godt forklart at kanskje jeg må prøve.
  Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 8. Jeg har strikket Line-lua for en stund tilbake. Må nok strikke flere sånne.
  Du er kjempeflink! Tenk å kunne lage mønster selv.
  Ha en kreativ helg.

  SvarSlett
 9. Hei!
  har akkurat funnet frem til bloggen din, og det er jeg glad for... :O)
  fant den via noen som henviste til den kjempeflotte kluten din, og jeg har også sendt deg en mail fordi jeg godt kunne tnkt meg å gå mønsteret på den!

  Skjønner godt din frustrasjon over at folk som vil ha mønster ikke legger igjen kommentarer... :O)

  Har lest litt på bloggen din, og ble veldig rørt over katterhistorien, katten som ble 22 år. Har to katter selv, som jeg er veldig glad i. Bl. annet ei sær "dame" på 9 år...

  Håper det er greit at jeg legger deg til på m in linkliste, for jeg vil gjerne følge med når du skriver nye innlegg!

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 10. Skjønner deg virkelig godt. Syns det er frekt av folk å bare gå å forsyne seg når det eneste de trenger gjøre er å gi en liten kommentar i bloggen din for å få det gratis. Dessverre så er det sånn at noen bare er utrolig egoistiske. Men godt det er hyggelige folk også da :-)

  SvarSlett
 11. Hei!

  Jeg iler til for å tilstå at jeg har skrevet ut oppskriften på look-alike-lua uten å legge inn kommentar.
  Det beklager jeg, det var ikke meningen å være frekk. Har styra litt med å få til å legge inn kommentar, og tror jeg har klart det nå. :-)
  Da vil jeg bare si tusen takk for oppskriften. Kjempesnilt av deg å dele.
  Vil også si at du har en fin blogg, mye artig å lese her og mye fint du har laget. :-)

  Så trist å lese om pusen deres. Jeg skjønner godt hvordan det føles, vi mistet vår eldste pus i sommer. Hun var "bare" 13 år, men vi hadde hatt henne siden hun var liten. hun var også syk. Tårene silte hos meg også da hun døde, man blir jo så glad i dem. De er familiemedlemmer de også.
  En trøst for meg var å tenke på at pus hadde hatt et godt liv hos oss.

  Ha en fin kveld. :-)

  SvarSlett
 12. Hei!
  Jeg har nettopp vært innom bloggen din for første gang, du lager masse fint! Jeg synes det er flott at du tar deg arbeidet med å lage mønstre og dele det med oss, helt gratis. Jeg har lenge prøvd å finne en lue som jeg liker og synes Line-luen var fin. Tror jeg skal prøve å strikke den.
  Igjen - tusen takk for mønstre :o)
  Merete

  SvarSlett
 13. Heisann! Fant bloggen din i dag og herremin så mye fint du har her! Så snill du er som deler oppskrifter, så synd at noen ikke tar seg tid til å si takk for at at du deler. Jeg sier ihvertfall takk på forhånd jeg. Er ikke selv en så flink å strikke men prøver å lære meg, og dine forklaringer er jo kjempeenkle og tusen takk for det altså!

  SvarSlett
 14. Tusen takk for flott oppskrift. Jeg har strikket lua og linket til bloggen din i bloggen min. Du kan kikke innom og se bilde av lua.

  SvarSlett
 15. Takk for flott mønster, sitter å skal felle av siste del. gleder meg til å ta lua i bruk. Turi

  SvarSlett