torsdag 6. mars 2008

Her er februarlappen som jeg har sendt til Iris. Hun er desverre syk og har måttet melde seg av vennskapsteppet. Vi andre på laget vil sende lapper til Iris - slik at hun også får sitt teppe, selv om hun ikke er frisk nok til å sy.Hobbyvenn ønsket seg krem og lyse farger. Heldigvis var hun fornøyd. Det er jo alltid litt spenning med om jeg har klart å treffe i både fargevalg og motiv til de andre damene. Denne ble veldig godt mottatt og det er hyggelig.
Sirenen2000 ønsker seg Maritime motiver til sitt teppe. Dette ble bidraget mitt til henne. Hun har ikke sagt noe om den falt i smak, bare fortvilet over at hun har vært forsinket med sine utsendelser i februar og ikke klarer å legge inn bilder. *s*

12 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Nydelige lapper du har produsert!

  p.s. og så bør du fjerne kommentaren over her - det kan være virus :(

  SvarSlett
 3. For noen flotte lapper du har laget!!! Helt nydelige alle sammen!Du gjør det ikke lett for oss andre nei... :)

  SvarSlett
 4. Oj, oj se hvor heldig jeg er som har denne flotte båten her på quiltebordet mitt.... Men jeg må nok flire litt, har nemlig fotografert og satt inn bildet på webshot, 45grader feil. hihi
  Vigds

  SvarSlett
 5. Tusen takk for den fantastiske lappen! Du er virkelig en mester med nål og tråd. Prestasjonsangsten fikk plutselig ben å gå på kan en si... Gleder meg til å sette sammen teppet når alle lappene er kommet. God helg.

  SvarSlett
 6. Herlighet så flotte lapper du syr! Den øverste er bare helt herlig, og helt etter min smak.. Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 7. Du har jammen sydd mange fine lapper her. Blir helt misunnelig jeg. Men en kan ikke være med på alt heller. Jeg skal sy sammen med ei venninne ikveld, så da får jeg se å få gjort ferdig løperen jeg sydde på kurset. Ellers så gleder jeg meg veldig til å se alle teppene ferdig. Jeg følger med på vennskapsteppene deres og. He ei fin helg. Klem

  SvarSlett
 8. Hei på deg takker for de 2 fine lappene jeg har fått av deg... snakker om prestasjonangst her inne det får man av disse lappene..
  Men tenk hvor mange fine lapper som er på vandring... herlig
  koz rutha

  SvarSlett
 9. Jeg blir helt stum... så flott!!! Lappene er helt utrolige. Om du treffer eller ikke, så tror jeg nok mottakerne blir kjempeglade for det arbeidet du har lagt ned.

  SvarSlett
 10. nydelig båt.Hvordan har du sydd denne?

  SvarSlett
 11. Nydelige blokker du har sydd. Skal bli kjekt å de de flotte teppene som kommer ut av dette byttet.

  SvarSlett
 12. Å fytti hæren.... så flink du er til å sy! *dåner ommentrenten*
  Nydelige lapper, sånt kunne jeg aldri greidd å få til... idèene er der, men å omsette det til praksis? Ikke tale om! Ønsker deg en kreativ og vakker påske!

  SvarSlett