søndag 23. mars 2008

Påskenøtt eller krim? - Løsningen

Der var vi ved veis ende og du har nå laget deg et lite mobilt oppbevaringssystem med syskrin.

Her henger mitt over armlenet på sofaen med strikketilbehør på innsiden, syskrinet på toppen og strikketøyet i posen på utsiden. Lommen med garnnøstet er fin til mobilen, og andre ting.


Her henger den over ryggen på kjøkkenstolen (skulle ha vært en hagestol). Klar for å nyte solen i terrasseveggen og lommene har nå fått et annet innhold. Henger du denne over en klappstol på stranden - trenger du ikke være redd for at badebuksen skal revne i sømmen. Du harjo med deg syskrinet.Så lurer du kanskje hva de to smale lange delene som er igjen til er. Jo de er lodd. Jeg har fyllt mine pølser med fuglesand (ikke helt opp, vil ikke ha sand i maskinen) og sydd igjen den siste kortsiden. De ligger i lommen vi laget før idag på baksiden.


Håper dere har hatt en trivelig påske og at dere kan bruke resultatet til et eller flere formål. Mønsteret er fritt til eget bruk så mange ganger du vil, men jeg håper dere har forståelse for at eventuell søm på bestilling av denne er forbeholdt meg selv inntil videre. Mønster og fremgangsmåter ligger under prosjekter.


En stor takk til dere som fulgte og sydde oppgavene daglig!

11 kommentarer:

 1. Hei.. morsom og se resultatet av påske krimen din.. kan vel hende jeg syr den når jeg kommer meg hjem til norge... Det har vært spennende og følge med ja...
  koz rutha

  SvarSlett
 2. Tusen takk for den morsomme krimmen jeg har følgt med på i påsken. Morsomt å ha noe påskegodt for oss voksne.

  Ha en fin Vår.

  SvarSlett
 3. Så smart !Noe slikt hadde vært noe å hatt :)
  Og jeg er selvfølgelig råimponert over at du er så flink å sy!
  Ha en fin uke

  SvarSlett
 4. Denne ser bare genial ut!! Er det greit at jeg låner bildene for å se sånn nogenlunde hvordan den skla syes :)

  SvarSlett
 5. Min fungere nå som oppbevaring og transport av hardangerbroderiet mitt. Den har fått glidelås rundt kanten og holder på innholdet, men kan fortsatt henges opp:-)

  SvarSlett
 6. Hei:)
  Så flott dette "syskrinet" er:))
  Sukk... Jeg som ikke kan sy på maskin...;((
  Skikkelig kjekt var det:)

  Hilsen Nina

  SvarSlett
 7. Dette var en fin ide til gaver til syglade venninner! Har ikke vært på bloggen din før. God helg fra Kirsten

  SvarSlett
 8. Denne var kjempefin! Kan jo brukes på alle typer stoler. Hadde ikke vært dumt å ha en slik når jeg sitter ute med håndarbeid. Drar med meg så mye at jeg må gå flere turer.

  SvarSlett
 9. Ble virkelig inspirert av det du lager!!! Du er flink :)

  SvarSlett
 10. Hei!
  Denne var veldig fin og praktisk. Du er kjempe flink med oppskrifter! Eg har tatt ein kopi og håpar å får lage ein slik til eige bruk. Takk :o)
  mvh LindaH

  SvarSlett
 11. Hei. Jeg er ganske ny på dette med sying, men vet at dette ville vært den PERFEKTE gave til min mor og min svigermor (og kanskje enda fler igjen).. Så finnes det en oppskrift på denne? :)

  SvarSlett