søndag 10. august 2008

Løper i lappeteknikk sydd uten quilteutstyr.

Mønsteret til denne løperen har jeg laget både for de som gjerne vil prøve seg på lappeteknikk og de som ellers har lyst til å sy den. Men denne er sydd uten det vi quiltere anser som helt obligatorisk utstyr som skjærematte, rullekniv og linjal og jeg har ikke benyttet meg av verken inch instillingen eller pyntesømmene som finnes på min maskin.


Jeg har tatt bilder steg for steg og skrevet forklaringer til hvordan denne sys. Mønsteret er fritt til bruk og du finner det under prosjekter, men jeg vil sete pris på at du legger en link tilbake til meg dersom du benytter deg av det. Gi meg gjerne et hint dersom du har sydd den så kommer jeg gjerne på bloggbesøk og ser hvordan dine farger og resultat er blitt.14 kommentarer:

 1. Så flott en beskrivelse på en nydelig løper! Tusen takk for at du deler med oss.

  SvarSlett
 2. Løperen var kjempefin, og takk for at du deler! Tenker mye på deg
  :)

  SvarSlett
 3. Takk for tutorial! Denne kommer jeg nok prøve meg på. Så mye arbeid du har lagt ned på dette. Imponert over at du vil.

  SvarSlett
 4. Flott løper du har laget!Snill du som lager tutorial! Husker første lappeduken jeg lagde med sløv saks, skolelinjal og kulepenn! Den duken ble gitt bort til søstern min (for over 20 år siden) og har vært fremme siden! Idag er utstyret litt bedre ;-) Ha en flott helg!

  SvarSlett
 5. Flot løber og mget fine farver, en meget fin forklaring på hvordan den laves - dejligt den skal prøves.

  SvarSlett
 6. Søt løper, også så flott av du deler med oss! Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 7. Nå har jeg kommet ganske langt på min løper. Skal se om jeg får kjøpt skråbånd i en bra farge så jeg får fullført snart.

  SvarSlett
 8. Nå er min løper ferdig. Velkommen til min blogg for en titt. Takk for hjelpen, Lille Rosin! Jeg hadde nok ikke klart det uten din hjelp. :-)

  SvarSlett
 9. Den løperen var bare kjempeeflott :)

  SvarSlett
 10. Lekker duk i nydelige farger!

  SvarSlett
 11. Flott forklaring. Jeg skal rote frem litt tålmodighet og prøve å sy en slik løper.

  SvarSlett
 12. Denne likte jeg godt, kommer nok innom en annen dag å ser på mønsteret , og lager jeg den så skal jeg selvfølgelig linke til deg,er mye fint her hos deg og jeg setter kjempe stor pris på at du deler,særlig lappesøm for det er noe jeg nettopp har begynt med nå, har sydd før for mange år siden og nå har jeg blitt bitt av sygleden igjen så det er kjempegøy å finne de som deler mønster og forklaringer,. STOR tusen takk til deg. :)

  SvarSlett
 13. Nydelig !!!!
  Skal helt sikkert prøve meg på denne over ferien :-)

  SvarSlett
 14. Takk for at du deler! Jeg er nybegynner på symaskin men denne løperen klarte til og med jeg å sy.Jeg har sydd flere stykker. Jeg har ingen blogg som du kan besøke for å se.
  Tusen takk.

  SvarSlett